Siivoaminen ja asunnon laittaminen käy kyllä ihan työstä, aloitin tuossa puolita päivin ja sain kahdeksalta urankan valmiiksi, nyt on asunto valmis ja näyttää siistiltä, saas nähdä kauanko se tällaisena pysyy.

Päätin tuossa asunnon laittamisen jälkeen lähteä käymään Siwassa ostamassa sellasista krääsää mitä puuttui kuten tiskiharjaa, kukkaravinnetta, pesuaineita ja meinasin että pitää vähän ostaa ruokaa kun kaapit ammottanut tyhjyyttää njo monta päivää. Lastasin koriin sitten purkin tonnikalaa, kananmunia(proteiinia) ja sitten velliä aamupalaksi ja porkkanaa(jonka suurkuluttaja olen toisinaan).  Seisoin sitten ensin varmaan 10 minuuttia sipsi hyllyllä ja lopulta päätin etten ota mitään. Sitten selvisin limuhyllyn ohi ottamatta mitään, ja lopulta kiersin pakaste allasta kuin kissa kuumaa puuroa. ONNISTUIN! En ottanut jäätelöä, sen sijaan poimin mukaan pussin herne maissi paprikaa, se olkoot hyväksyttävä lipsahdus ostoksissa. Sitten karkkihyllyllä iski se lipsahdus, pääsyin ottamaan ison karkkipussin ja suklaalevyn.

Kassalla painonpudotukseni onneksi sattui hieman nolosti, että tilillä ei riittänyt kate. Ennen olisin varmaan jättänyt tiskiharjat ja mutu tykötarpeet pois ja ostanut vain ruuat, mutta tajusin sentään ajatella liian suureksi levinnyttä takapuoltani ja jättää suklaan ja karkit sekä mukaan tarttuneen maitopurkin pois. HUH!